Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ποστ λίγο απ' όλα

Κι όμως ζω.

Σε συνέχεια του προπροηγούμενου ποστ να ενημερώσω ότι η επιπεφυκίτιδα έφυγε, η κερατίτιδα ήρθε, για άλλες 20 μέρες θα βλέπομαι αλλά δεν θα βλέπω... Επίσης η αρρώστια χτύπησε καθ’ ολοκληρία το ρακουνόσπιτο και μετά τη μάνα τώρα την τύφλα στα μάτια του έχει και ο μπαμπάς ρακούν αναγκάζοντας τον οικογενειακό γκαβογιατρό να πει «Δεν σου λέω θεραπεία. Ό,τι έκαναν κι οι άλλοι».


Επίσης σε συνέχεια του προπροηγούμενου ποστ η ερωτική ζωή του ρακούν από φαρσοκομμωδία μετατρέπεται σε θρίλερ κι αν βρεθώ πουθενά σφαγμένη θα στοιχειώσω τον Μ. που με κοροϊδεύει. Μη ξεχνάτε πάντως κοινό μου. Σας αγάπησα πολύ.

(κάποιο λιγότερο ντράμα κουήν ρακούν θα έλεγε απλά ότι έμπλεξε με πρίχτη, αλλά όχι εγώ αγαπημένοι αναγνώστες)


Γιουροβίζιον. Κατ’ αρχάς. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η DANA;! H DANA;! Αιδώς Αργείοι...

Κατά δεύτερον. Λατρεμένε Raphael Gualazzi εγώ σε στήριξα και δικαιώθηκα. Το λαλά ήταν too good to be a Eurovision song τι να λέμετώρα.

Κατά τρίτον. Η βαθμολογία της Ελλάδας πραγματικά με εντυπωσίασε. Επίσης έκανε κι όλους τους παριστάμενους να κλά(π)σουν απ΄ τα γέλια όταν το ρακούν αναφώνησε με το 12αρι στη Γαλλία «Όχι ρε φούστη ψήφισε η μάνα μου» (περιττό να πω ότι ακόμα έτσι με χαιρετάνε οι παριστάμενοι).


Κατά τ’αλλα λατρεμένο κοινό νέα δεν υπάρχουν. Κάτι ζόρια απο ‘δω κι απο ‘κει αλλά δε βαριέσαι...


Επανάληψη το λαλά του αγαπημένου Ιταλού και στο άλλο ποστ θα σας εξετάσω... Αrrivederci!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ααα για το ιταλικο thumbs up κι εγω!