Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ζω...

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ φανταστικέ αναγνώστη. Και μιλάω στον ενικό γιατί όπως πάει το πράγμα το βλόγι θα έχει γίνει πριβέ παράσταση σα κάτι παλιές εποχές που έγραφα για το καλόπαιδο και δεχόμουν και παραγγελιές. Τέσπα.


Κάτσε να θυμηθώ πού σε άφησα την περασμένη φορά. Α! Πλατεία. Ναι ακόμα εκεί είμαστε. Στο περίπου βέβαια γιατί με τις πλάκες σκεύρωσα η μεγαλοκοπέλα. Πάντως είναι εξαιρετικό το πώς αλλάζει η θεματολογία των συζητήσεών σου. Από κει που συζητάς για κάνα γκόμενο και τι θα βάλλεις στη βάπτιση του γιου της φίλης σου, περνάει ο γκόμενος δίπλα σου στο Σύνταγμα και δεν ασχολείσαι, γιατί ανταλάσσεις με έναν άσχετο απόψεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων δακρυγόνων. Όταν δε σε καλεί η φίλη τηλεφωνικώς στη βάπτιση, σκέφτεσαι πώς θα προλάβεις να κατέβεις στο πανευρωπαϊκό μετά. Priorities αναγνώστη μου που λέμε και στο τιμημένο Πωγώνι... Priorities


Κατά τα λοιπά όταν δεν είμαι Σύνταγμα παρέα με τον Καίσαρα να κάνουμε ντουέτο ως φακλάνοι (όπου Καίσαρας: λιγότερο προβεβλημένος, χοντρός αδέσποτος) κάθομαι και βλέπω εμμονικά σειρές και καρτούν. Προ μιας εβδομάδας τελείωσα την Κάντυ Κάντυ αγαπημένε αναγνώστη για να καταλήξω ότι όλα τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας απορρέουν από αυτή τη σειρά. Και εξηγώ:

1) Όσο γκόμενα και να είσαι ο τύπος που γουστάρεις θα γουστάρει τη χαζή ξανθιά (που μπορεί να είναι και κολλητή σου).

2) Αν βρεις καλό παιδί θα σου πεθάνει πέφτοντας απ’τ’άλογο (στην καλύτερη)

3) Θα πας και θα κολλήσεις μ’ένα αγενέστατο μαλάκα ο οποίος θα σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού για να ζήσει τ’όνειρό του.

4) Ο ίδιος μαλάκας θα επιστρέψει (πάντα επιστρέφουν) για να σε ξαναπαρατήσει αφού γαμήσει την ψυχολογία σου κι αφήσει κάποιο άλλο θύμα ανάπηρο.

5) Στην τελική πάλι με φίλους σου θα μένεις στο τέλος μη σου πω και με τη μάνα σου (ή την καλόγρια που σε μεγάλωσε).

6) Καλό είναι στη διαδικασία να έχεις ένα pet για να λες τον πόνο σου (παρεπιπτόντως τα ρακούν ζουν καμιά εικοσαριά χρόνια – στην Κάντυ Κάντυ τουλάχιστον).


Αφού τελείωσε η ιαπωνική μάστιγα ξανάρχισε το true blood στο αντένα οπότε τώρα βρήκα άλλο κόσκινο. Για τα βαμπίρια θα τοποθετηθώ σε άλλο ποστ όμως γιατί ήδη έγινε σεντόνι αυτό.


Σε φιλώ λατρεμένε εναπομείναντα αναγνώστη.



Λαλά επαναστατικό:


2 σχόλια:

kosmiki_agaph είπε...

Εντάξει με τα μάτια;

stinky raccoon είπε...

Α! Βασικά μάλλον όχι και από την Τετάρτη με τα δακρυγόνα όλο δάκρυα και τσίμπλες είμαι αλλά δε βαριέσαι... Ευχαριστώ πάντως φανταστική κοσμική αγάπη! :)