Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Shall we dance? No!

Αγαπητό κοινό όπως έχω αναφέρει κάποια στιγμή ένα από τα hobbies του raccoon είναι το tango.


Τις προάλλες λοιπόν που βρέθηκα σε ένα tangoπάρτυ και για άλλη μια φορά μάτωσα τα ποδαράκια μου, μου ήρθε ιδέα για ποστ. Και το ποστ αυτό είναι:


Είδη tanguerων που χαλάνε τη διάθεσή σου (κι ενίοτε το penticure σου):


  1. Ο λιγούρης: Συνήθως μεσήλικας και ατσούμπαλης εμφάνισης (αν και ο πλέον σεσημασμένος στο χώρο είναι 30αρης). Θα έρθει με αδιάφορο ντύσιμο – ίσως λίγο πιο casual απ'το κανονικό – ως επί το πλείστον χωρίς παρέα. Θα χορεύει μόνο με τις ωραίες γκόμενες και θα επιδιώκει κιόλας να εντοπίζει αρχάριες ή/και κοπέλες που δεν ξέρουν καθόλου να χορεύουν, τις οποίες θα επιχειρήσει να αναδείξει επιτόπου (συνήθως φέρνοντάς τις σε εξαιρετικά δύσκολη θέση). Αφού θα σε τραβολογήσει 2-3 χορούς και σου πιάσει συζήτηση για τη σχολή που πηγαίνεις (και σίγουρα είναι και φίλος του δασκάλου σου) θα σου προτείνει να κάνετε μαζί πρακτική. Οι έμπειρες χορεύτριες τον αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι.


  1. Ο καβαλιέρος gps: Συνήθως σχετικά αρχάριος και μούσκεμα στον ιδρώτα. Θα σε χορεύει και παράλληλα θα σου αναλύει τη χορογραφία που θα ακολουθήσει “Σε 5 βήματα θα σου κάνω γύρο”. Συνήθως μεταξύ των τραγουδιών θα σου κάνει ερωτήσεις όπως “Είσαι οκ με το κράτημά μου;” “Να δώσω περισότερο lead στον κορμό μήπως;” Γενικώς δεν θα σε εκνευρίσει απλά θα βαρεθείς λίγο...


  1. Ο pro: Συνήθως με πλήρες κουστουμάκι και λουστρίνι τανγκοπάπουτσο. Αν δεν σε έχει πετύχει στα τελευταία τρία tango camps δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να σε χορέψει. Βασικά αν δεν είσαι φίλη του και δεν μπορείς αποδεδειγμένα να κάνεις παπάδες δεν πρόκειται να σε χορέψει. Μοναδική εξαίρεση να είσαι μαθήτριά του.

  2. Ο καβαλιέρος Πάπας: Συνήθως με στραβωμένη μούρη και χωρίς ρυθμό. Δεν κάνει ποτέ λάθη. Απλά είναι γκαντέμης και πέφτει σε αρχάριες ντάμες που δεν ξέρουν να πάρουν τα πόδια τους και να καταλάβουν τις φιγούρες που τους δίνει. Αν χάσεις τη φιγούρα θα συνεχίσει να την επαναλαμβάνει μέχρι να την πετύχεις όπως τη θέλει. Όταν κάνεις λάθος (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ) κατεβάζει τα μούτρα του, σου τη λέει και σε ρωτάει αν είσαι αρχάρια και γιατί δεν του το είπες. Ένας τέτοιος χτες μου μάτωσε το πόδι και με ρώτησε ειρωνικά πόσο καιρό χορεύω. Τελικά όταν αποδείχθηκε ότι χορεύω τριπλάσιο καιρό απ' αυτόν εξαφανίστηκε...


Υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες απλά αυτές έχω φρέσκες από χτες. Κι επίσης μπορεί κανείς να εντάσσεται σε περισσότερες από μία κατηγορίες.


Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες...


Το αγαπημένο μου:


4 σχόλια:

Spyros είπε...

Κατι ξερω και δε χορευω

stinky raccoon είπε...

Και πολύ καλά κάνεις...
Χρόνια σου πολλά!

Spyros είπε...

Ε μα να χορευεις και να σε συζητανε στα μπλογκς μετα? :p
Gracias !

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Ε μα...τι τραβατε κι εσεις οι χορευτριες!

Καλημερούδια