Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αταξία 4

Επειδή θα κατεβάσω καντήλια αν δεν έχετε την όρεξή μου παρακαλώ πιέσατε το κόκκινο κομβίο πάνω δεξιά (αν θυμάμαι καλά στο mac είναι αριστερά – anyway το έπιασες το νόημα)

  • Όταν βρε ΜΑΛΑΚΑ σου λέει θα χιονίσει ό,τι δεν χιόνισε, σου ζαλίζει τον έρωτα για καμιά βδομάδα, έχεις εμπεδώσει ότι τα 3 συγκεκριμένα γαμοχιλιόμετρα της Μαλακάσσας θα κλείνουν και χωρίς χιόνι έτσι απλά για το χουλιγκανισμό, γιατί πιστεύεις ότι είσαι εξαίρεση και μου πηδάς το timeline με σχόλια του τύπου «παγώνουμε», «πού είναι το κράτος» κλπ κλπ; Όχι δεν σε λυπάμαι γιατί φεύγοντας μου το ξαναπήδηξες (το timeline) με ατάκες «γιουχούυυυ εκδρομή!!!».

  • Την Παρασκευή ο άλλος (ναι εσύ αληταρά) μου τα έχωσε επειδή δεν του λέω τα προβλήματά μου. Και καλώ το λατρεμένο κοινό να με υποστηρίξει στη θέση μου ότι δεν είναι λογικό όταν βλέπεις κάποιον ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη βδομάδα να του πετάς στα μούτρα όλα τα οικογενειακά σου προβλήματα... Άμα είναι να πηγαίνουμε για καφέ σε κηδείες να πίνουμε και κονιακάκι τζάμπα και να κάνουμε τις Μανιάτισσες μοιρολογίστρες...


  • Ένα μπράβο στους κατασκευαστές air condition. Thumbs up παλικάρια... Άμα έχει πολύ κρύο τα ρημάδια σας δεν δουλεύουν... Είμαι στη δουλειά και χάρη στην εφεύρεσή σας μπορώ να φέρω το αγαπημένο μου pet μαζί, έναν αυτοκρατορικό πιγκουίνο... Και πάλι ευχαριστώ...

  • Τη μαλακισμένη τη μικρή αδερφή στο Νησί την έχω τόσο άχτι που είμαι στο τσακ ν’ αρχίσω τα χαστούκια στην τηλεόραση... Επίσης ευχαρίστως να περιλάβω το κωλοπαιδάκι το λεπρό που βρήκε κι έγινε τάλε κουάλε ο αυτοκτονημένος ο πατέρας του.

  • Χτες (πάλι καλά) συνειδητοποίησα ότι διάγω φάση που δεν μ’αρέσω καθόλου («πώς έχεις γίνει έτσι μωρή, τα χάλια σου έχεις») κι επειδή δεν περνάμε καλά στα παρασκήνια βγαίνει αυτό στον κόσμο. Μη μου πεις ότι το ψιλιάστηκες από το ποστ!!!

Χρόνια πολλά κοριτσάρες (για να μην ξεχνιόμαστε μέρα που 'ναι)


Λαλά γλυκούλι κόντρα στη διάθεση και ταιριαστό με το κωλόκρυο (δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναβάλει... Η Ε. λέει πως όχι):




5 σχόλια:

Spyros είπε...

Nαι αριστερα ειναι στο μακ.
Κατα τα αλλα δε καταλαβα και πολλα!

Ανώνυμος είπε...

ti mera einai?

Lonely

JoaN είπε...

ΦΥσικά και δεν συμφωνώ με αυτό περί προβλήματα-φίλο κλπ αλλά απόψεις είν αυτές τι α κανς.

cetingl

kosmiki_agaph είπε...

Χώσε, μαζί σου. Γουστάρω γκρίνια.

stinky raccoon είπε...

@Spyros: Τι δεν κατάλαβες χαρά μου; Να σου κάνω επεξήγηση.

@Lonely: International women's day και δε συμμαζεύεται...

@JoaN: Ποταπό και καθόλου πιστό σαλαλά...

@Cosmic Love: αποστείλατε gmail/msn και η διεύθυνσις δεσμεύεται να σας γκρινιάζει όλη μέρα... Κοινό δεν έχω όχι διάθεση... ΓΜ τα λοβοτομημένα love bears!!!