Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Deep Impact

Τις τελευταίες μέρες έκανα ενδοσκόπηση (όχι χειρουργική κοινό μου –βάρα τον καπλαμά που έχεις για γραφείο!!!). Σκεφτόμουνα λοιπόν (μη τολμήσεις να πεις πάλι “ωωω”) τι με ενοχλεί περισσότερο όταν κάποιος φεύγει (όχι προς τόπον χλωερόν - βαράω τη δρυ εγώ).

Αρχικά τσαντίζομαι που δεν είχα πρότερη ενημέρωση... Χελόου είμεθα ζωδιακώς προγραμματισμένοι να κάνουμε ατζέντα ακόμα και για να ξεβάψουμε τα νύχια μας.

Στη συνέχεια τσαντίζομαι που δεν μπόρεσα να πω όσα ήθελα (γι’αυτό φταίει ο ωροσκόπος). Θα μου πεις γιατί τα μαζεύεις και δεν τα λες με το που σου ‘ρχονται. Θα σου πω γιατί είμαι χεστρού και ακόμα κι όταν μου φέρονται άσχημα ξυπνάει ο Ζαμπούνης μέσα μου και πρέπει να συμβεί κάτι πάρα πολύ τραβηγμένο για να ξεσπαθώσω*.

Τελικά όμως αυτό που με πειράζει δεν είναι τίποτα από τα δύο. Αυτό που με πειράζει είναι το impact. Το πώς ο άλλος επιρρέασε τη ζωή μου το διάστημα που έκανε πέρασμα απ’ αυτή και το γεγονός ότι αγνοώ αν επιρρέασα καθόλου εγώ τη δική του. Θέλω να ξέρω ρε παιδί μου πόσες φορές με σκέφτηκε. Θέλω να βγαίνει ένα ρηπόρτ και να λέει: ο μαλάκας που έβγαινες ένα μήνα σε σκεφτόταν κατά μέσο όρο 5 φορές τη μέρα. Συζήτησε για σένα με την κολλητή/κολλητό του συνολικά 3 ώρες και 28 λεπτά. Αφού τον έστειλες/σε έστειλε σκέφτηκε 5 φορές να σε πάρει τηλέφωνο και ξεκίνησε να γράφει 3 sms και δεν τα έστειλε. Έξι χρόνια μετά άκουσε το Damn your Eyes από Etta James και χαμογέλασε ή σε σκυλόβρισε. Βρήκε μετά από 15 χρόνια μια ακόμα γκόμενα που δεν τρώει μανιτάρια και προσπάθησε να θυμηθεί πού είχε ξανακούσει τέτοια ανωμαλία.

Παρακαλείται ο υπεύθυνος κοσμικός προγραμματιστής όπως διαμορφώσει το άνωθεν σύστημα ούτως ώστε το ρακούν να βρει επιτέλους την ηρεμία του.

Ευχαριστώ.

*Μη βλέπεις που εδωμέσα κατεβάζω καντήλια για την πλάκα μου αγαπητέ... Γι’ αυτό είναι τα βλόγια...


Αφιερωμένο σ' αυτόν που πιο δύσκολα έχασα... Κι ακόμα αναρωτιέμαι. (το μοίρασμα ακόμα κι ανώνυμο είναι δύσκολο τελικά...)


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha se elega skorpio...alla otan milises gia moirasma sigoura den eisai se autin tin katigoria :)

to software mipos na to zitiso kai ego apo Santa?? denkako....

Lonely

stinky raccoon είπε...

Όχι αναγνώστη/-στριά μου δεν είμαι σκορπιός... Δοκίμασε κάτι σε στρείδι... :)

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν καλά τα λες για ακόμα μια φορά

ξέρεις πόσο θα'θελα ένα τέτοιο ριπόρτ κι εγώ?? απεγνωσμένα όμως πολλές φορές


{βέβαια εμένα ισορροπημένη δε με λες}

stinky raccoon είπε...

Ενώ εμένα χαρά μου με λες ζογκλέρ του τσίρκο Μεντράνο... χαχαχα Δε βαριέσαι... Ψυχή έχουμε κι εμείς...