Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Καλό μήνα(;)

Λοιπόν αυτός ο μήνας ξεκινάει εξαιρετικά μπλδρμ...(η γνωστή επιστημονική έκφρασις). (πάμε βουλίτσες)

· Η χτεσινή μέρα ξεκίνησε υπέροχα, εξελίχθηκε βαρετά και κατέληξε με τη συνειδητοποίηση ότι η Κυριακίλα με την αλλαγή της ώρας γίνεται αφόρητη.

· Το σατανόγατο καλωσόρισε με τον τρόπο του το χειμώνα. Όπου καλωσόρισμα – χώθηκε κάτω από τα σκεπάσματα και κουλουριάστηκε δίπλα μου. (αν δεν είστε φιλόζωοι/ιδιοκτήτες κατοικιδίου δεν καταλαβαίνετε μάλλον γιατί εγώ χαμογέλασα όταν κατάλαβα γούνα στο πόδι και μουστάκια στην πατούσα και ρυθμική αναπνοή)

· Ο Μαραθώνιος! Όχι δεν έτρεξα. Ούτε καν πήγα. Απλά σκέφτηκα τι έκανα πέρσι τέτοια μέρα. Τι έκανα πέρσι τέτοια μέρα; Ξύπνησα χαράματα, κατέβηκα στο στάδιο για φωτογραφίες, περπάτησα όλη την Αθήνα βρίζοντας το θεσμό γενικώς και το Φειδιππίδη ειδικώς και το βράδυ κατέληξα να εισπράττω το πιο κινηματογραφικό μου φιλί πλάι σε κάτι κάδους στα Εξάρχεια από ένα τύπο που είδα για 10 λεπτά εκείνη και μόνο τη μέρα... (το ξέρω ότι δεν διαβάζεται πολύ νορμάλ αλλά δεν νομίζω ότι σας έχω συνηθίσει σε νορμάλ πράγματα)

· Προέκυψε υλικό για διδακτορικό και το σκέφτομαι... Δεν έχει σχέση με τίποτα απ’ όσα έχω κάνει (πράγμα το οποίο δεν είναι απαραιτήτως κακό). Από την άλλη έχω μία αλλεργία στα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις δεσμεύσεις... Θα δούμε...

· Το μαλλί βγήκε τόσο τέλειο που την Παρασκευή το βράδυ είχα 2 μαντράχαλους να με φωνάζουν αρνί και να μου κάνουν πατ-πατ στο κεφάλι...

Φωτό από τον περσινό μαραθώνιο...


4 σχόλια:

Spyros είπε...

Ειδες με το κομμωτηριο? Μ ενα σμπαρο 3 τρυγωνια (2 μαντραχαλοι + ποστ) (τη φωτο την εβγαλες οταν λιποθυμουσες τερματιζοντας?)

Ανώνυμος είπε...

Ksekina to didaktoriko eidika an exeis epixorigisi, an de saresei to stamatas, tha peraseis ta lefta se kapoion epomeno, opote den paei xameno...

skepsou ta taksidia pou tha kaneis gia ta sinedria tzampe, kai episis oti 3 xronakia pernane apse svise ;)

Lonely

Я верю в Сталина είπε...

Τελικά αυτή την Κυριακή τί έκανες;;;

:S

stinky raccoon είπε...

@Βαμπίρι: Οι συγκεκριμένοι δύο μαντράχαλοι δεν θεωρούνται τρυγώνια επ'ουδενί. Και φυσικα δεν έτρεχα... Με έχετε για τέτοιο τύπο;!

@Lonely: Το θέμα είναι ότι άμα το ξεκινήσω δεν θα το παρατήσω λόγω ηλίθιου χαρακτήρα κι απλά θα ταλαιπωρούμαι ψυχαναγκαστικά... Να ρωτήσουμε και τον επιστήμονα από κάτω σας γι'αυτό το θέμα...

@marco: Είπα εγώ ότι θα πω τι έκανα την Κυριακή;! Τι παράλογες απαιτήσεις είναι αυτές;! (έφαγα με γονείς, ήπια ένα καφέ και μετά βαριόμουν στο φατσοβιβλίο)