Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ιστορία μου αμαρτία μου...

(η κάτωθι ιστορία είναι εμπνευσμένη από το τελευταίο ποστ της Γ&Δ)

(τα του Καίσαρος τω Καίσαρι κλπ κλπ)

(Γ&Δ ζεις εσύ μας οδηγείς)

(φτάνει το παραλήρημα)

So… (χα!)

Η ερωτική ζωή του ρακούν όπως αυτή έχει περιγραφεί στο παρόν ιστολόγιο είναι ασφαλώς μία ιστορία ουχί δακρύων βεβαίως αλλά γέλωτος (καλά ενίοτε και δακρύων από τα γέλια). Αντιστοίχου είδους είναι κατά πολλές περιπτώσεις ΚΑΙ η σεξουαλική ζωή του ρακούν. Η κορωνίς των ατυχών συνευρέσεων είναι αυτή που θα περιγράψω σήμερα προς τέρψιν του αναγνωστικού κοινού και μειδιάματος όσων αγαπημένων φίλων την έχουν ήδη ακούσει (και κλάψει από τα γέλια βεβαίως)

Συντελεστές: Ρακούν και νέος με κωδική ονομασία Ασβός.

Να επισημάνω ότι ενώ το ρακούν έχει αυτή την ονομασία για τους χι ψι λόγους, ο παρτενέρ πήρε το όνομα αυτό επειδή όντως έμοιαζε με ασβό (ευτυχώς δεν μύριζε σαν το κατα τ’ άλλα συμπαθές τρωκτικό)(και μη βιαστείτε να κράξετε οι καλοθελητές... δεν βρίζουμε ποτέ για λόγους εμφάνισης).

Το στόρυ:

Το Ρακούν αποφάσισε να βγει rendez vous μετά από επίμονες παρακλήσεις του Ασβού. Εκείνη την περίοδο ήτο γενικώς σε κατάσταση επιστημονικώς προσδιορισμένη ως “άντε γεια”. Ο νέος απείχε παρασάγγας από το κοινώς αποδεκτό πρότυπο του “ωραίου” αλλά το ρακούν ουδέποτε υπήρξε ρατσίστρια (για την ακρίβεια οι φίλοι με φωνάζουν “Άγιο Παντελεήμονα” ή/και “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” (δεν εξηγώ γιατί-μεγάλα παιδιά είστε και σας κόβει).

Εκείνο το βράδυ λοιπόν το ρακούν βγήκε με τον ασβό. Κατά σατανική σύμπτωση από το μπαρ όπου είχαν καταλήξει παρέλασαν 10-15 γνωστοί οι οποίοι κοιτούσαν με τρομερή απορία το εντελώς παράταιρο ζεύγος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ποτού (για να μη πω ποτών) (για να μη πω “ρίξε στο κρύσταλλο ρίξε ουίσκυ απόψε χάνομαι και ποιος με βρίσκει”) το ρακούν κοιτούσε εξεταστικά το συνοδό. Για την ακρίβεια έψαχνε κάτι όμορφο. Τι εννοούμε. Όσο άσχημος και να είναι κάποιος έχει ένα ωραίο χαρακτηριστικό. Πχ. Χάλια μύτη, αλλά όμορφα μάτια (βλέπε Σιρανό). Χάλια πρόσωπο, αλλά ωραία χέρια. Χάλια όλα, γαμάτο χαρακτήρα. Το μόνο καλό που βρήκε το ρακούν ήταν ότι ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος κι είχαν κοινά ενδιαφέροντα. Αλλά! (παντού υπάρχει ένα). Συζητούσαν για τα κοινά ενδιαφέροντα κι ήταν σα να συζητάνε ο μεν για μποζόνια κι η δε για τη Τζούλια Αλεξανδράτου*. Μετά από δίωρη παραμονή στο μπαρ/κέντρο διερχομένων αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Ο συμπαθής μέχρι τούδε Ασβός προσεφέρθει να πάει με το αυτοκίνητο το ρακούν μέχρι το δικό της (γιατί είχει παρκάρει στου διαόλου τη μάνα). Ενώ πλησίαζαν προς το θρυλικό τουτού ο Ασβός έκανε μια απονενοημένη κίνηση:

- Μήπως θες να έρθεις από το σπίτι ν’αράξουμε; Είναι νωρίς ακόμα. Θα σε γυρίσω εγώ.

Παύση

To be continued… (xoxoxo μεγάλη πουστιά...)


*η αναφορά της Τζούλιας έγινε για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο βλόγι.

4 σχόλια:

dimitris.jp είπε...

τι δεν πηγες;;;;;

:)

υ.γ. τι μου θυμησες! φοβερο ασμα το ριξε στο κρυσταλλο ριξε ουϊσκι. ΑΣΜΑ!

kosmiki_agaph είπε...

*η αναφορά της Τζούλιας έγινε για να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο βλόγι.

Κουφάλα ρακούν!

stinky raccoon είπε...

@dimitris: Σοβαρά τώρα από την περιγραφή σοκαρίστηκες που δεν πήγα;! Να περιμένεις να διαβάσεις τη συνέχεια νεαρέ!
@Cosmic love (groovy!): αααχ... τι άλλο θα κάνω για τα νούμερα...

Καλως ορίσατε κι οι δύο!

Dani είπε...

χαχα λοιπον (so...)εμεις οι δυο πρεπει να εχουμε φαει την ιδια πετρια!
εξηγουμαι:

α)καταρχας ψαχνεις και συ σαν τον σερλοκ χολμς μεσα στο χαος να βρεις ενα μικρο μηδαμινουλι στοιχειο κάλλους (και οχι κάλου...)σ'αυτον που είναι αντίκρυ,και

β)λατρευω τα ρακουν!