Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Νιαρ...

So… Αφού έχω γράψει για γκόμενους και γκόμενους συνειδητοποίησα ότι δεν έγραψα τίποτα ουσιαστικό για τον έρωτά μου... Το συνειδητοποίησα διαβάζοντας μια τρομερά εμπεριστατωμένη έρευνα...

Ο έρωτάς μας ξεκίνησε προ 3ετίας. Ήταν του Αγ. Ανδρέα κι εγώ ήμουν στο γραφείο όταν με πήρε τηλ. μια φίλη της μάνας μου. Το αγόρι μου είχε μπει στο διαμέρισμα μιας φίλης της κι εκείνη έψαχνε κάποιον να τον φιλοξενήσει. Εγώ πάλι χωρίς να τον έχω δει αποφάσισα ότι αυτό το σερνικό μου κλήρωσε κι έτσι αμέσως μετά τη δουλειά έσπευσα να πάω να τον μαζέψω.

Αρχικά ονομάσθηκε Μπέλος καθαρά για πρακτικούς λόγους (βιβλιάριο υγείας κλπ) αλλά διαφαινόταν ότι άλλο ήταν το όνομά του. Ήδη την πρώτη μέρα το καμάρι μου είχε κατεβάσει από τη βιβλιοθήκη το κεφάλαιο του Μαρξ οριοθετώντας έτσι το πεδίο έρευνας για την εξεύρεση ονόματος. Στο brainstorming που ακολούθησε το πιο επιτυχημένο υποψήφιο όνομα ήταν το «Άρης» που πρότεινε το τότε αμόρε μου (από το «Βελουχιώτης» κατ’ εμέ κι απ’ το «κλανιάρης» κατά το αμόρε – δεν συνήθισε αμέσως το φαΐ κι είχαμε θέματα μεθανίου). Δυστυχώς έθεσε βέτο η μάνα ρακούν με το επιχείρημα «Θα γνωρίσεις κανένα γκόμενο που θα τον λένε Άρη και τί θα του πείς;! Έτσι λένε το κοπρόγατο;!» (συμπεράσματα 3: 1ον η μάνα δεν χώνευε το τότε αμόρε, 2ον η μάνα δεν χωνεύει το παιδί, 3ον το σύμπαν μου χρωστάει ένα γκόμενο Άρη).

Τελικά το παιδί ονομάστηκε Φιντέλ. Βεβαίως σαν γνήσιο σερνικό ακούει κυρίως στο «φαΐ» και στο «θασετσακίσω». Το κινητό επιμένει ότι δεν είναι γάτα αλλά υβρίδιο/μετενσάρκωση κάποιου δαίμονα και θα πρέπει να τον φωνάζουμε Αζαζήλ αλλά δεν της δίνω σημασία αφ’ενός γιατί δεν αλλάζω τρίτη φορά το όνομα και αφ’ ετέρου γιατί το παιδί μου το έχουν παρεξηγήσει.

Οκ έχει ένα θέμα με το φαΐ... Θέλει το μπωλ του πάντα γεμάτο κι αν φαίνεται ο πάτος τα κάνει όλα λίμπα... Ναι κι άμα θέλει να με ξυπνήσει βγάζει νύχια και μου κάνει τα πόδια σαγρέ... Και υπό κ/σ μου κάνει αγάπες μόνο άμα βεβαιωθεί ότι κοιμάμαι... Και δεν χωνεύει τα αρσενικά που μπαίνουν στο σπίτι μου (με εξαίρεση τον αδερφό ρακούν που τον αγαπάει όπως αγαπάει κι εμένα άρα χέσε μέσα...).

Η έρευνα λέει ότι το 80% των ιδιοκτητών σκύλων δε θα έβγαιναν με κάποιον που δε θα του άρεσε το κατοικίδιό τους. Εγώ απλά δεν θα έφερνα στο σπίτι γκόμενο που δεν αρέσει στο κατοικίδιό μου... Γιατί στην τελική όταν είμαι στα χάλια μου και καπνίζω το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και πίνω τα ουίσκια το ένα μετά το άλλο το κοπρόγατο με παίρνει αγκαλιά... Κι εφόσον σε βάθος χρόνου έχει αποδειχθεί πιο αξιόπιστο καταλαβαίνεις κοινό μου ότι θα προτιμήσω το σιγουράκι μου.

Το παιδί:

Μη τον βλέπεις γλυκούλη... Είναι μεταμφίεση...

Α! Πάρε και γαμάτο animation να δεις πώς ξυπνάω το πρωί...

4 σχόλια:

kosmiki_agaph είπε...

Όλοι οι γάτοι είναι γκέι. Άρα το Μπέλος ταίριαζε καλύτερα.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Μα με όνομα Φιντέλ περιμένατε να κάθετε ήσυχη η γαλή; Μήπως να της πάρετε και κανένα αδερφάκι ονόματι Ραούλ;
Όπως και να 'χει Φιντέλ (ή Ραούλ) γκόμενον λιγάκι δύσκολον να πιάσετε, οπότε ορθή επιλογή.

stinky raccoon είπε...

@Cosmic Love: Αγαπητέ μου ο γάτος μου είναι εντελώς straight (όχι οτι θα μ'απασχολούσε αν δεν ήταν). Παρά ταύτα μου δήλωσε ότι αν δεν ανακαλέσετε θα κινηθεί νομικά...
@Εξοχότατο: Το όνομα επελέγει αφού έδωσε δείγματα γραφής... Δυστυχώς δεν μπορώ να του χαρίσω αδερφάκι-διάδοχο στο αξίωμα. Θα ήταν πράξη βαρβαρότητος απέναντι στο "Ραούλ".

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Εισαι μεγάλο τρελοκομείο...Γι'αυτό σε γουστάρω απίστευτααααα!