Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Update

So… Έχω ξεκινήσει 3 διαφορετικά short stories και δεν μου βγαίνουν με τίπτ (ΑΚΟΥΣ ΣΑΛΑΛΑ; ΜΕ ΤΙΠΤ!!!). Το μαλλί δέησα και το έβαψα. Λέω να πάω να βγάλω και φρύδι κάποια στιγμή... Μή σου πω να κουρευτώ κι όλας. Μισό. (Πήρα κι έκλεισα για αύριο. Τους είπα και χτένισμα. Θα ισιώσω μαλλί μεσοβδόμαδα χωρίς να έχω να πάω κάπου. Μόνο εγώ τα κάνω αυτά...)

Έχω ένα σπυρί που σε λίγο θα αυτονομηθεί. Σημαία, εθνικό ύμνο, χρέος, απ’ όλα θα έχει. Όνομα δεν έχω σκεφτεί ακόμα αλλά έχω βάλει τους Γιάννηδες στο γραφείο να κάνουν brainstorming.

Πρέπει να πάρω ένα jean και βαριέμαι να ψάξω. Την προηγούμενη φορά έψαχνα 3 μέρες και τελικά κατέληξα να μπαλώσω το προηγούμενο – πιο λέτσος σου δίνουν κέρματα στο δρόμο οι περαστικοί.

Το κινητό μετονομάστηκε. Θα το λέμε Λάζαρο. Πήγε στον παθολόγο να βγάλει χαρτί για το κολυμβητήριο και του είπε ότι ταβλιάστηκε 2-3 φορές. Ξέχασε να του πει ότι λιώνει στην ορθοστασία όλη μέρα, και λόγω απεργιών το πάει ποδαράτο στη δουλειά. Ο αστραχάν της είπε ότι δεν είναι λιποθυμίες αλλά συγκοπικά επεισόδια και την παρέπεμψε σε καρδιολόγο. Τώρα ο Λάζαρος μοιράζει την περιουσία του και εκτιμά τα μικρά πράγματα στη ζωή. Εμένα μου είπε ότι θα μου δώσει τα καπέλα και τα γάντια. Προφανώς αστιεύεται. Τα γάντια της τα ψωνίζει απ’τα παιδικά. Της είπα ότι θέλω τα βιβλία της και με έβρισε γιατί λέει αστιεύεται (αν δεν με έβριζε θ’ανησυχούσα).

Έχω ένα φίλο που δεν τον έχω δει ποτέ. Τον έχω ακούσει μόνο μια φορά. Του μιλάω κάθε μέρα. Αν γινόμουν ταινία θα μπορούσε να μην είναι φίλος αλλά ψυχωτικό επεισόδιο. Έχω κι έναν άλλο που έχω να τον δω χρόνια. Δεν ξέρω αν θα τον δω ξανά αλλά κάνει μέχρι τώρα τις καλύτερες αγκαλιές μακράν.

Το Μπάτμαν ξανάνοιξε. Ο μπάρμαν με συμπάθησε και θέλησε να με δολοφονήσει με υποβρύχια. Έφυγα με γυαλιά ηλίου. Και πήγε άπατη μια φωτοβόλτα. Σόρυ... εεε???


Το τελευταίο κόλλημα:




4 σχόλια:

JoaN είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MCsYDZ2M04M to tragoydaki afierwmeno sthn kopelia. apo menaneee. tamam? :P

k an synexiseis na kalopizesai apo fwtovolta 8a kaneis fwtografish :P

fodmgl

JoaN είπε...

hallu! axaxa teleio (sorry e)

stinky raccoon είπε...

Comment είναι να μη ζητάς ποτέ συγνώμη... χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

πολύ πολύ καλή σε βρίσκω...