Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ποστ ξεσκόνισμα

Μισό κοινό μου να ανοίξω κανένα παράθυρο εδώ μέσα γιατί μας έφαγε η κλεισούρα...

(ανοίγει παράθυρα)


So… (φωνή Σόμπολου) Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το παρόν ιστολόγιο. Οι αρχές κάνουν λόγο για φόρτο εργασίας των υπευθύνων ενώ ανώνυμες πηγές μας πληροφορούν ότι η γράφουσα έχει παραφρονήσει γενικώς (κοινό: «Κάτι μας είπες τώρα...»)


(ευχαριστώ Πάνο φύγε τώρα να κανονίσεις την επόμενη απεργία)


Κάπου διάβαζα πρόσφατα (και ειλικρινά δεν θυμάμαι πού) ότι μετά από 2 βαριά/ψυχοπλακωτικά/όχι άλλη μίρλα ποστ καλό είναι ο βλόγερ να ποστάρει κάτι πιο ανάλαφρο βρε αδερφέ... Θα μου πεις μόνο στα ποστ;! Εδώ κοτζάμ υπερπαραγωγή του Mega και καπάκια στους λεπρούς σου πετάει κι ένα σοφτ πορνό ν’ανοίξει το μάτι.


Εγώ σοφτ πορνό δυστυχώς δεν δύναμαι (παρακαλώ δεν θα ‘θελα είμαι κόρη συνταξιούχου Φιλολόγου).


Αντ’αυτού έχω να καταθέσω:


Επίσκεψη σε νοσοκομείο με το κινητό (για το θέμα με κωδική ονομασία «Λάζαρος»).

α) Αφού έχουμε αράξει έξω από το ιατρείο, χαζεύουμε τους γιατρούς που περνάνε και σχολιάζουμε τις ειδικότητες. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μόνο οι χειρούργοι έχουν κάτι να πουν ως γκόμενοι... Οι δε καρδιολόγοι είναι επιειεκώς για τα σκραπιά που θα έλεγε ο προαναφερθής πατήρ Φιλόλογος (συνταξιούχος).

β) Αφού ο καρδιολόγος (βλ. α) πήρε το κινητό προς εξέταση βγαίνει έξω με κοιτάει και με ρωτάει τι περιμένω. Προφανώς σοκαρίστηκε με το μέσο όρο ηλικίας των ασθενών εκείνη την ημέρα (βοήθησε και το ότι φορούσα το γυαλί ηλίου μέσα στα μπουντρούμια "κοπελιά το οφθαλμολογικό δεν είναι εδώ" τύπου). Η απάντηση «Αυτή που ζουλάτε μέσα» απλά ήταν το κερασάκι στην τούρτα...

γ) Το όνομα «Ελπίς» για νοσοκομείο (και δει το συγκεκριμένο) το θεωρώ σκέτο ευφημισμό...


Πήρα έξυπνο κινητό.

Έξυπνο my ass που θα έλεγαν κι οι Αμερικλάνοι... Τα sms τα στέλνω 2πλα και 3πλα γιατί πατάω ένα μαλακισμένο κουμπάκι και φεύγουν φρρρρτ... Από την άλλη έγινα κι εγώ απ’αυτούς που στα καλά καθούμενα αρχίζουν τα tweets (πλήρης αλλοτρίωση).


Βatmaaaan!!!

Ξαναπήγα... Αν δεν το είχες πάρει πρέφα να σου πω ότι είχε κλείσει... Επίσης πρώτη φορά πήγα για φαί απέναντι στον κυριούλη ο οποίος παρεπιπτόντως ευγενέστατος μας κέρασε και μπύρα (λες κι είχαμε πιει λίγο). Ο πατσάς είπαν οι ειδήμονες ήταν εξαιρετικός (μη με ρωτάς εγώ καρμπονάρα έφαγα).


Πάσχα

Δεν λέω μη το γκαντεμιάσω αλλά αν μου κάτσει δεν θα κάνω μίρλα-ποστ για κάνα μήνα (Δεσμεύομαι).


Αυτάααααα!!!

Και αυτό:

7 σχόλια:

JoaN είπε...

ω μωρέ! να κάνεις ό,τι θες. γι αυτό το χεις το ριμάδι.. ωωω αλλά κι αν σου κάτσει;;;; ... xm

unchledi

SpaceExplorer είπε...

καλα που το θυμήθηκες το τραγουδι;
ειχα να τ ακουσω τοσο καιρο..
ευχαριστωωω...!!

konstantinos είπε...

Υπάρχει και η συνταγή "δέκα χαλαρές αναρτήσεις για κάθε μία σοβαρή"!

Δώσε το κινητό σου στον πιο όμοεφο χειρούργο που θα δεις και ζήτα του να φτιάξει εκείνο το κουμπί για να μην κάνεις πολλαπλές αποστολές, τι τα έχει τόσα πτυχία εξάλλου; Κι αν το καταφέρει κέρνα τον έναν πατσά και μια μπύρα (μην του πεις ότι την μπύρα την κερνά έτσι κι αλλιώς ο κυριούλης) κι απόλαυσε τις μέρες αυτές και μη σκέφτεσαι πότε θα ξαναμιρλήσεις γιατί θα έρθει από μόνο του έτσι κι αλλιώς και θα είναι πιο ανακουφιστικό γιατί θα το έχεις ανάγκη και δε θα το έχεις πιέσει εσύ να βγει κείμενο μίρλας αλλά θα έχεις κάνει ο,τι μπορούσες για να παρεμβληθούν όσο πιο πολλά χαλαρά κείμενα μη μίρλας άντεχες!
Μη μιρλάς (!), μόνο ζήσε!
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

...κάποιος σ'αγαπά και δεν το ξέρεις...

stinky raccoon είπε...

@JoaN: Καλά θα κάνω ότι θέλω... Ό,τι πεις...
@Space Explorer: Δεν κάνει τιπτ...
@Konstantinos: Καλώς ορίσατε :) Αυτά είναι comment...
@Kihlακι: Ή κάποιον αγαπάς και δεν το ξέρει... Κοινώς "συνεννόηση μανικετόκουμπα"...

kosmiki_agaph είπε...

έχεις τουιτερ βρωμοκούναβο?

stinky raccoon είπε...

@cosmic love: Έχω και σ'ακολουθώ χωρίς να με πάρεις μυρωδιά... :pPp