Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μπακ!

Με πεθύμησες κοινό μου; Κι εγώ αλλά δεν είχα τιπτ να σου πω. Δηλαδή είχα –σα καλή γλωσσού πάντα έχω- αλλά τιπτ απ’ αυτά που θα σου ‘λεγα δεν μ’άρεσε.

Γενικά προσπαθώ να εφαρμόσω αυτό που έλεγα στο προτελευταίο ποστ και να μένω ήρεμη αλλά δεν το βλέπω... Όταν θες κάτι πάρα πολύ το σύμπαν σου δίνει λόγους να το θέλεις ακόμα περισσότερο. Τελεία.

Εναλλακτικά σκέφτομαι να ξεκινήσω να μαζεύω κακό κάρμα γιατί με το καλό δεν έχω δει χαήρι*... Ήδη ξεκίνησα τη χρονιά διαολοστέλνοντας κάνα δυο που το τράβαγε ο οργανισμός τους κι ο δικός μου.

Κανόνισα να πάω να κάνω το tattoo και το ανακοίνωσα στη μάνα προκειμένου να κάνω τον καυγά από πριν κι όχι μετά που θα παιδεύομαι με τις bepanthol. Παραδόξως στο επιχείρημα «Θα είσαι κωλόγρια 80 ετών με τατουάζ» η απάντηση «Πρώτον δεν θα φτάσω 80 δουλεύοντας ως τα 65 και δεύτερον κοίτα γύρω σου... Θα είμαστε πάρα πολλές οι κωλόγριες με τατουάζ» αποδείχθηκε αποστομωτική. Τελικά το ενοχικό των γονιών για την κρίση που φόρτωσαν στα παιδιά τους είναι λύση για πάρα πολλά θέματα.

Σε γενικές γραμμές έχω μια τρελλή τάση να κάνω μαλακίες την οποία ασφαλώς αργά ή γρήγορα θα την πληρώσω. Από την άλλη το φιλοσόφησα... Κάνω δεν κάνω μαλακίες την πληρώνω οπότε ας το διασκεδάσω στο ενδιάμεσο... Όπως έλεγε σ’ένα ppt που μου έστειλε το κινητό «Κάλιο ένα χρόνο κόκκορας παρά 40 κότα»... Σοφόν...

Σας αφήνω πάω να κυνηγήσω μια κότα φουντωτή μια ζηλευτή πουλάδα (σαλαλα) (σιγα που δεν θα είχε σαλαλα)

*το χαήρι έτσι γράφεται;!


Λαλά διασκεδαστικόν...


3 σχόλια:

JoaN είπε...

αχαχαχαχα μωρέ καμ το μάη γιάγκουαρ μπέημπεεεε σαλαλαλαα :P

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Προκοπή, ευημερία, ευδοκίμηση (λαϊκιστί "χαΐρι", αχαΐρευτη).

Το άσμα μόνον εις εμέ μοιάζει μελαγχολικόν;

stinky raccoon είπε...

@JoaN:Σαλαλαααααααααααα!!!!!!!!!

@Πρωτοπανεντιμοϋπέρτατο: Θα πρότασσα το χαρτί της δυσλεξίας για να δικαιολογηθώ αλλά όχι... Εφ'όσον δεν το έχω το χαΐρι γιατί να ξέρω πώς γράφεται οεο;!
Το άσμα μοιάζει σε σας μελαγχολικό γιατί έχετε ευγενική ψυχή εν αντιθέσει με εμάς τα σαχλοκούδουνα που γελάμε με το "Γιαγκουάρ"...